TRABZON / ORTAHİSAR - Kanuni İlkokulu

Okulumuz,DRAMA ATÖLYEM eTwinning projesindeki çalışmaların mükemmelliği nedeniyle Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi.

Sayın Kanuni İlkokulu,

Tebrikler! Okulunuz, "DRAMA ATÖLYEM" eTwinning projesindeki çalışmaların mükemmelliği nedeniyle Avrupa Kalite Etiketi ile ödüllendirildi. Bu, çalışmanızın, öğrencilerinizin ve okulunuzun çalışmalarının en yüksek Avrupa düzeyinde tanındığı anlamına gelir.

Sonuç olarak, web sitenize/sitelerinize ekleyebileceğiniz ve okulunuzda göze çarpan bir konumda gösterebileceğiniz bir sertifika alacaksınız. Ayrıca projeniz, www.etwinning.net adresindeki Avrupa Portalında özel bir alanda gösterilecektir.

Bu eşsiz başarı için bir kez daha tebrikler ve umarım yıl boyunca eTwinning etkinliklerinden birinde buluşabiliriz.

Saygılarımla,

eTwinning Ekibi

Bu alanda çalışma yapan, Okulumuz Öğretmenlerinden Ünal KIDIK ve Muammer ÇAKIR'a teşekkür ve tebrik eder; başarılarının devamını dileriz.

Yayın: 01.11.2021 - Güncelleme: 01.11.2021 12:31 - Görüntülenme: 429