TRABZON / ORTAHİSAR - Kanuni İlkokulu

Kapsayıcı Eğitim ile Kurulacak Kültürlerarası Köprüler isimli Erasmus+ Projesi Kapsamında Finlandiya'ya Düzenlenen Kurs Eğitimi Başarıyla Tamamlandı

Türkiye Ulusal Ajansı tarafından desteklenen Erasmus+ Programı kapsamında Trabzon İl Milli Eğitim Müdürlüğünün yürüttüğü 2019-1- TR O1-KA101- 069213 referans numaralı "Kapsayıcı Eğitim İle Kurulacak Kültürlerarası Köprüler" projemiz kapsamında Zehra Kitapçıoğlu İlkokulu, Ali Kemal Aktürk İlkokulu, Hızırbey İlkokulu, Kanuni İlkokulu ve Hızırbey Ülkü ilkokulundan 2'şer öğretmen toplamda da 10 öğretmenimiz 5-9 Mayıs 2022 tarihleri arasında Finlandiya/Helsinki International School of Vantaa gerçekleştirilen işbaşı gözlem faaliyetinde Finlandiya eğitim sistemi ve okulların genel düzeni hakkında bilgi edindiler.Çeşitli derslere katılarak farklı yöntem ve teknikleri gözlemlediler. Kazandıkları bu tecrübelerinin ülkemize, ilimize ve okullarımıza faydalı olmasını dileriz.

Yayın: 22.11.2021 - Güncelleme: 16.05.2022 11:07 - Görüntülenme: 785